Du behøver ikke at have et forudgående kendskab til kickboxing eller være i super god form. Dog skal du være opmærksom på, at træningen er hård og det kræver, at du er ved godt helbred. Alle er velkomne til at træne med hos os uanset alder, højde, vægt mv.
 
Vores lokale er udstyret med skummåtter på gulvet, og vi træner i bare tæer. Herudover har vi en boksering, sandsække og meget andet træningsudstyr, som vi anvender i træningen.
 
Træningstøj 
Du skal have nogle lange træningsbukser på, som du let kan bevæge dig i. Vi træner ikke i shorts. Herudover skal du have en t-shirt på, som går ned over skulderen (ikke strop t-shirt). Langt hår skal sættes op, så det ikke generer dig selv - eller andre. Smykker skal tages af og må ikke bæres under træning.
 
Renlighed
Vi er mange mennesker, der sveder sig igennem en træningstime - og det er flere gange på en dag. Sørg altid for, at dit træningstøj er vasket, at klippe dine negle jævnligt (både på fingre og tæer), så et spark eller et slag ikke skader din modstander. Sørger alle for en god hygieje, er det så meget sjovere at være til træning og svede sammen.
 
Selve træningen
Uanset hvilket niveau, du træner på, har vi nogle gamle traditioner i klubben, som vi går op i at holde ved lige:
  • Man "hilser" når man går ind i træningslokalet, og når man forlader det igen
  • Man mediterer før og efter træning
  • Man holder ikke drikkepauser - eller anden form for pauser - i løbet af en træning, medmindre man får besked af træneren
  • Man forlader aldrig lokalet under en træning, uden at informere træneren først
En træning indeholder som udgangspunkt altid opvarmning, kondition, smidighed, teknikker og meditation.