Træner
Allan Koch
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Anne Helene Rasmussen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Brian Salmon
Beskrivelse
Brian begyndte i Zen-To i 1990. Han har haft 13 kampe. Blev danmarksmester i 1995 og nr. 2 ved de de Nordiske Mesterskaber samme år.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Henning Møller
Beskrivelse
Jeg startede i klubben i 1985 og har undervist som træner siden 1989. Jeg har haft en del kampe, og ser en ære i at videregive mine erfaringer til eleverne. Jeg har trænet alle hold, men træner p.t. de let øvede på hold 3A (tirsdag/torsdag fra 18-19.15).
 
En af mine vigtigste opgaver på 3. holdet er, at få dygtiggjort eleverne, så de kan komme videre i systemet.
 
Det er jo en fornøjelse med de elever! Foruden at være underviser er jeg også rådgiver, sparringspartner, indpisker osv. osv. Der er kun gode timer i selskab med eleverne.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Jacob Plenaa Thorngreen
Beskrivelse

Jeg startede i Zen-To i 1991 og var hooked fra første træning. Efter at have arbejdet mig op til 1. holdet, har jeg haft mange forskellige trænere. Altid dedikeret og topmotiverende på hver deres måde. Jeg blev selv træner i 1997 og træner i dag begynderhold og let øvede mandag/onsdag fra 18.00 - 19.15, men jeg vikarierer også meget gerne, når der er brug for det. Jeg henter inspiration internt hos de andre trænere, men også eksternt og derigennem forsøger jeg at tilrettelægge den bedst mulige træning. Jeg glæder mig altid til at komme til træning og værdsætter den særlige ånd - Zen-To ånden - der er i klubben både til træningen og socialt. De sidste par år har jeg også været en del af Zen-To''''''''s bestyrelse.       

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Jan Andersen
Beskrivelse

Jeg startede i klubben i 1979 og har undervist som træner siden 1980. Jeg har undervist på alle klubbens hold lige fra begynderholdet, hvor der er fokus på basisteknikker, til eliteholdet med fokus på kamp. Jeg har selv haft 70 kickboxingkampe i fuldkontakt, hvoraf jeg kun har tabt en. I dag kæmper jeg i Master Class i karate, hvor jeg har vundet sølv til DM i 2012 og 2013. Jeg er formand for Dansk Kickboxing Forbund, som er en del af DIF. Jeg er ligeledes den Danske repræsentant for WAKO, som er den internationale organisation, som klubben er en del af. Jeg har deltaget som dommer og kampleder til flere europa- og verdensmesterskaber og har haft A-licens siden 1997. I dag står jeg for uddannelsen af de Danske kampledere.

Jeg underviser hold 3D i klubben, som er et hold for begyndere og let øvede. For mig er det vigtigt, at der er fokus på teknikken, da jeg mener, at de fleste selv kan finde ud af at løbe en tur. Da jeg har været i klubben i næsten 35 år er det blevet en hel livsstil med kickboxing, og selv efter de mange år er det stadig noget, jeg glæder mig til hver gang, jeg skal til træning. Jeg er rigtig glad for at arbejde med andre menesker, så hvis du har lyst til at prøve sporten af, skal du være velkommen på hold 3D.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Johan Stoustrup
Beskrivelse
Johan begyndte i Zen-To i 1985.
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Jonas Frisken
Beskrivelse
Jonas begyndte i Zen-To i 1988.
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Katja Boesgaard
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Katja Lea Lupnaav Domsten
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Lars Krusaa
Beskrivelse
Jeg startede i Zen-To i 1983 og har derfor i 2013 haft 30 års jubilæum som aktiv kickbokser og træner. Alle årene har jeg været tilknyttet Zen-To. Klubben har altid betydet meget for mig og gør det stadig.
 
Som aktiv kickbokser deltog jeg bl.a. ved EM og VM, og i 1999 startede jeg som landstræner i fuldkontakt.
 
Jeg har været klubbens førsteholdstræner i mange år og er samtidig klubbens næstformand. Ud over det, er jeg personlig træner og sportskonsulent til daglig.
 
Min træningsfilosofi er, at der er ingen grund til at spilde tiden. Vi ved alle, hvorfor vi er til træning, så det handler om at give 100% - træner såvel som elev. 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Louise Scheel
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Niels Olsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Ophelia Sune Andersen
Beskrivelse
Ophelia begyndte i Zen-To i 1994. Hun har haft 10 kampe - den første ved Aalborg Open i 1999. Herudover har Ophelia deltaget ved VM i Venedig. Hun blev danmarksmester i fuldkontakt -55 kg. i 2000 og 2001.

Ophelia er desuden dommeruddannet fra DKTF og aktive ved de fleste stævner. I 2010 blev hun kåret til årets dommer.
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Rikke Ellebye
Beskrivelse
Jeg begyndte i Zen-To i 1989 og blev i 1997 træner for det dengang nyoprettede Ungdomshold. Ud over at træne Ungdomsholdet kan man også indimellem se mig træne de andre hold, når der er brug for en afløser i ny og næ.
 
Jeg har ikke haft synderligt mange kampe, da det dengang ikke var så normalt, at piger stillede op til kamp, men det er da blevet til et danmarksmesterskab i 1997 og deltagelse ved VM samme år. Jeg har igennem mine år i Zen-To og dengang, som den eneste pige på 1. holdet, være vant til at træne med de tunge drenge. Det har gjort mig hårdfør og en rigtig fighter til træningen. Og det er lige præcis det, jeg prøver at motivere mine elever til. Ikke at give op, men tro på sig selv og liiiige at give den en ekstra tand. Vi har alle været nybegyndere engang, men hvis man sætter sig et mål, og yder sit bedste, så kan det kun gå fremad.
 
Til daglig arbejder jeg som HR-koordinator i Dansk Arbejdsgiverforening, og når jeg ikke er til træning, ordner jeg klubbens regnskab som kasserer. Jeg er også den, eleverne kan skrive eller ringe til, hvis de har spørgsmål til medlemskab, klubben eller træningen generelt.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Zentomas Christensen
Beskrivelse
Jeg begyndte i Zen-to i 1989, og fik hurtigt smag for den hårde og givende træning. Altid med en mega engageret underviser, hvis energi smittede voldsomt. Efter at have trænet på begynderholdet og en hel del år på 1. holdet, sammen med flere af de andre - nu trænertosser, fik jeg tilbud om at blive underviser midt i 90''''erne. Tja... en del år er gået med undervisning på både 3. og 4. hold.
Jeg føler mig inspireret af de mange "tunede" elever, hvilket også afspejler min undervisning. Andre har nævnt og talt om "Zen-to ånden", og når man først har den, slipper den dig aldrig igen. Den har ramt mig for mange år siden. Glæder mig allerede til næste træning. Vi ses dernede mandag eller onsdag kl. 20:45 på holdet for begyndere og let øvede.
Se hele beskrivelsen
Vis hold