Louise Scheel
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Niels Olsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Rikke Ellebye
Beskrivelse
Jeg begyndte i Zen-To i 1989 og blev i 1997 træner for det dengang nyoprettede Ungdomshold. Ud over at træne Ungdomsholdet kan man også indimellem se mig træne de andre hold, når der er brug for en afløser i ny og næ.
 
Jeg har ikke haft synderligt mange kampe, da det dengang ikke var så normalt, at piger stillede op til kamp, men det er da blevet til et danmarksmesterskab i 1997 og deltagelse ved VM samme år. Jeg har igennem mine år i Zen-To og dengang, som den eneste pige på 1. holdet, være vant til at træne med de tunge drenge. Det har gjort mig hårdfør og en rigtig fighter til træningen. Og det er lige præcis det, jeg prøver at motivere mine elever til. Ikke at give op, men tro på sig selv og liiiige at give den en ekstra tand. Vi har alle været nybegyndere engang, men hvis man sætter sig et mål, og yder sit bedste, så kan det kun gå fremad.
 
Til daglig arbejder jeg som HR-koordinator i Dansk Arbejdsgiverforening, og når jeg ikke er til træning, ordner jeg klubbens regnskab som kasserer. Jeg er også den, eleverne kan skrive eller ringe til, hvis de har spørgsmål til medlemskab, klubben eller træningen generelt.
Se hele beskrivelsen