2014/15 01.01.2014  -  31.12.3000
Vejledning

Ungdomshold (UNGE)
HER STARTER DU, HVIS DU ER MELLEM 10 OG 15 ÅR
 
På holdet trænes der kondition, styrke, smidighed og grundteknikker. Vi træner via leg, øver koncentration, at rette sig efter fælles regler og retningslinjer og ikke mindst at have det sjovt sammen.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Begyndere (Hold3)
HER STARTER DU SOM MEDLEM I KLUBBEN. HOLDET ER FOR ALLE FRA 15 ÅR OG OPEFTER
 
Der trænes kondition, styrke, smidighed og grundteknikker.
 
Vi har fire begynderhold at vælge imellem. Du skal finde ud af, hvilke træningsdage/-tidspunkter, der passer dig bedst, og ud fra det, vælge hold. Du kan ikke træne med på de andre hold.
 
Tidspunkt  Mandag  Tirsdag Torsdag
 17:00 - 18:00  Hold 3C    
 18:00 - 19:00  Hold 3B  Hold 3A  Hold 3A og 3C
 20:30 - 21:30    Hold 3D  Hold 3B og 3D
 
Det er træneren på holdet, der vurderer, hvornår man er egnet til at rykke videre op i niveau. Man kan altid flytte hold på samme niveau, hvis der er dage/tidspunkter, der passer bedre på et andet hold. Men holdryk skal gøres via kassereren i klubben, som tilretter medlemssystemet. Så hvis det er tilfældet, skal man skrive til: rikke@ellebye.com 
Tilmeld/Læs mere - (4)

Let øvede (Hold2)
TILMELDING PÅ DETTE HOLD KRÆVER SÆRLIG AFTALE MED TRÆNEREN
 
Holdet er for let øvede og træner tirsdage og torsdage fra 19:00 - 20:30.
 
Der trænes kondition, styrke, smidighed, grundteknikker og udvidede teknikkombinationer. Herudover påbegynder man udstyrstræning.
 
Man starter altid på et begynderhold for at komme i form og lære grundteknikkerne. Dernæst er det trænerne, der vurderer, hvornår man er egnet til at rykke op på holdet for let øvede. Tilmelding på dette hold bør derfor som udgangspunkt ikke finde sted, medmindre du har talt med trænerne herom og aftalt dette særligt for dig.
 
Tilmeld/Læs mere - (0)

Kamphold (Hold1)
TILMELDING PÅ DETTE HOLD KRÆVER SÆRLIG AFTALE MED TRÆNEREN
 
Holdet er for de øvede elever, der kommer fra hold 2. Holdet træner mandage og onsdage fra 19:00 - 20:30.
 
Der trænes kondition, styrke, smidighed, udvidede teknikkombinationer og fuld kontakt med kampudstyr mhp. deltagelse i stævner.
 
Man kan som udgangspunkt ikke tilmelde sig på dette hold uden særlig aftale med træneren. Elever til kampholdet kommer fra ét af de andre hold i vores klub, idet man starter på et begynderhold. Rykker videre til holdet for let øvede og til sidst ender på kampholdet. Oprykning sker udelukkende via trænerne.
 
 
Tilmeld/Læs mere - (0)

Passive (P)
Kun for passive medlemmer, der ønsker at være en del af vores klub, men som ikke aktivt træner. Som passiv medlem kan man deltage i Zen-Tos sociale arrangementer, ligesom man løbende bliver orienteret om, hvad der sker i klubben. Men altså INGEN træning
 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Familiekontingent (FK)
TILMELDING HER GÆLDER KUN FOR TRÆNERNES FAMILIER
 
For vores fast tilknyttede trænere, er der mulighed for at tilbyde familiemedlemmer et medlemsskab i klubben til en meget favorabel pris af kun kr. 200,- årligt. Ved tilmelding skriver man i bemærkningsfeltet, hvilken træner man er i familie med og hvilket hold, man ønsker at være tilmeldt. 
Tilmeld/Læs mere - (1)