Jacob Plenaa Thorngreen
Beskrivelse

Jeg startede i Zen-To i 1991 og var hooked fra første træning. Efter at have arbejdet mig op til 1. holdet, har jeg haft mange forskellige trænere. Altid dedikeret og topmotiverende på hver deres måde. Jeg blev selv træner i 1997 og træner i dag begynderhold og let øvede mandag/onsdag fra 18.00 - 19.15, men jeg vikarierer også meget gerne, når der er brug for det. Jeg henter inspiration internt hos de andre trænere, men også eksternt og derigennem forsøger jeg at tilrettelægge den bedst mulige træning. Jeg glæder mig altid til at komme til træning og værdsætter den særlige ånd - Zen-To ånden - der er i klubben både til træningen og socialt. De sidste par år har jeg også været en del af Zen-To''''''''s bestyrelse.       

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Johan Stoustrup
Beskrivelse
Johan begyndte i Zen-To i 1985.
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Jan Andersen
Beskrivelse

Jeg startede i klubben i 1979 og har undervist som træner siden 1980. Jeg har undervist på alle klubbens hold lige fra begynderholdet, hvor der er fokus på basisteknikker, til eliteholdet med fokus på kamp. Jeg har selv haft 70 kickboxingkampe i fuldkontakt, hvoraf jeg kun har tabt en. I dag kæmper jeg i Master Class i karate, hvor jeg har vundet sølv til DM i 2012 og 2013. Jeg er formand for Dansk Kickboxing Forbund, som er en del af DIF. Jeg er ligeledes den Danske repræsentant for WAKO, som er den internationale organisation, som klubben er en del af. Jeg har deltaget som dommer og kampleder til flere europa- og verdensmesterskaber og har haft A-licens siden 1997. I dag står jeg for uddannelsen af de Danske kampledere.

Jeg underviser hold 3D i klubben, som er et hold for begyndere og let øvede. For mig er det vigtigt, at der er fokus på teknikken, da jeg mener, at de fleste selv kan finde ud af at løbe en tur. Da jeg har været i klubben i næsten 35 år er det blevet en hel livsstil med kickboxing, og selv efter de mange år er det stadig noget, jeg glæder mig til hver gang, jeg skal til træning. Jeg er rigtig glad for at arbejde med andre menesker, så hvis du har lyst til at prøve sporten af, skal du være velkommen på hold 3D.

Se hele beskrivelsen